Obiloviny v lidské výživě : stručné shrnutí poznatků se zvášeným zaměřením na problematiku lepku /
Hlavní autor: | Gabrovská, Dana |
---|---|
Korporativní autor: | Česká technologická platforma pro potraviny |
Další autoři: | Hálová, Ilona, Chrpová, Diana, Ouhrabková, Jarmila, Sluková, Marcela, Vavreinová, Slavomíra, 1946-, Faměra, Oldřich, Kohout, Pavel, 1962-, Pánek, Jan, 1955-, Skřivan, Pavel |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Potravinářská komora České republiky, Česká technologická platforma pro potraviny,
2015
|
Vydání: | 1. vydání |
Témata: | |
Konspekt: | 633 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Český výměnný fond
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
500000131950 | 131950/KF | N 633 | (neuvedeno) | Dostupné | 1x |