Obiloviny v lidské výživě : stručné shrnutí poznatků se zvášeným zaměřením na problematiku lepku /

Hlavní autor: Gabrovská, Dana
Korporativní autor: Česká technologická platforma pro potraviny
Další autoři: Hálová, Ilona, Chrpová, Diana, Ouhrabková, Jarmila, Sluková, Marcela, Vavreinová, Slavomíra, 1946-, Faměra, Oldřich, Kohout, Pavel, 1962-, Pánek, Jan, 1955-, Skřivan, Pavel
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Potravinářská komora České republiky, Česká technologická platforma pro potraviny, 2015
Vydání: 1. vydání
Témata:
Konspekt: 633
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Český výměnný fond

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
500000131950 131950/KF N 633 (neuvedeno) Dostupné 1x