|
|
|
|
LEADER |
02027nam a2200445 i 4500 |
001 |
84621 |
005 |
20240314140547.0 |
008 |
170308s2015####xr 0 dcze## |
020 |
|
|
|a 9788087250280
|c 110,00 Kč
|
040 |
|
|
|a KAG001
|b cze
|e rda
|
041 |
0 |
|
|a cze
|
044 |
|
|
|a xr
|
072 |
|
7 |
|a 633
|x Rostlinná výroba
|2 Konspekt
|9 24
|
080 |
|
|
|a 633.1
|2 MAKS v 1.1, NKP ČR, 1993
|
080 |
|
|
|a 641.55
|2 MAKS v 1.1, NKP ČR, 1993
|
080 |
|
|
|a 664.236
|2 MAKS v 1.1, NKP ČR, 1993
|
100 |
1 |
|
|a Gabrovská, Dana
|4 aut
|7 uzp2010572845
|9 15878
|
245 |
1 |
0 |
|a Obiloviny v lidské výživě :
|b stručné shrnutí poznatků se zvášeným zaměřením na problematiku lepku /
|c Dana Gabrovská, Ilona Hálová, Diana Chrpová, Jarmila Ouhrabková, Marcela Sluková, Slavomíra Vavreinová, Oldřich Faměra, Pavel Kohout, Jan Pánek, Pavel Skřivan
|
250 |
|
|
|a 1. vydání
|
264 |
|
1 |
|a Praha :
|b Potravinářská komora České republiky, Česká technologická platforma pro potraviny,
|c 2015
|
300 |
|
|
|a 50 stran :
|b barevné fotografie, ilustrace
|
336 |
|
|
|a text
|b txt
|2 rdacontent
|
338 |
|
|
|a svazek
|b nc
|2 rdacarrier
|
653 |
|
|
|a obilniny
|a obilná jídla
|a lepek
|
655 |
|
4 |
|a studie
|
692 |
|
|
|a jar
|
700 |
1 |
2 |
|a Hálová, Ilona
|4 aut
|7 xx0201758
|9 15879
|
700 |
1 |
2 |
|a Chrpová, Diana
|4 aut
|7 xx0109888
|9 15880
|
700 |
1 |
2 |
|a Ouhrabková, Jarmila
|4 aut
|7 uzp2010572850
|9 15881
|
700 |
1 |
2 |
|a Sluková, Marcela
|4 aut
|7 xx0139391
|9 15882
|
700 |
1 |
2 |
|a Vavreinová, Slavomíra,
|4 aut
|d 1946-
|7 xx0038909
|9 15883
|
700 |
1 |
2 |
|a Faměra, Oldřich
|4 aut
|7 uzp2011655132
|9 15884
|
700 |
1 |
2 |
|a Kohout, Pavel,
|4 aut
|d 1962-
|7 xx0000566
|9 15885
|
700 |
1 |
2 |
|a Pánek, Jan,
|4 aut
|d 1955-
|7 ola2003197902
|9 15886
|
700 |
1 |
2 |
|a Skřivan, Pavel
|4 aut
|7 xx0023308
|9 15887
|
710 |
2 |
|
|4 aut
|a Česká technologická platforma pro potraviny
|7 kn20090618008
|9 15888
|
910 |
|
|
|a KAG001
|b N 633
|
974 |
|
|
|f Knihy
|
999 |
|
|
|d 84621
|
993 |
|
|
|0 0
|1 500000131950
|4 0
|6 N
|7 0
|9 193661
|a 88.00
|b 0
|c 131950/KF
|d 2016-03-01
|e 1
|f KF
|g N 633
|h 88.00
|l KF
|r 2023-03-05
|t 5
|w 2023-03-05
|y KN
|